A leghasznosabb elektromos járművek, amiket bárki használatba tud venni

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az elektromos járművek, amikből nemcsak autó, hanem tricikli, roller, bicikli és hasonlók is léteznek. Az Európában megvásárolható autók között például számos remek modell kapott helyet, de nincs ez másként a kétkerekűekkel sem. Lássuk a leghasznosabb változatok, amiket bárki használatba tud venni!
A leghasznosabb elektromos járművek, amiket bárki használatba tud venni

Elektromos autók piaca

Az eddigiek alapján az látszódik, hogy főként azokat a típusokat szerzik be az érdeklődők, amikkel az élvonalba tudnak kerülni. Olyan kiviteleket néznek, amik alapvetően is elektromosnak készültek, így garantáltan működőképesek és hosszú életűek. Az egyik ilyen a második generációs Nissan Lead, amely 270-385 km-ig bírja egy töltéssel. Ez már azoknak is elgondolkodtató lehet, akik a kötöttség miatt nem mernek elektromos járművet beszerezni. Az új Nissan nem egy sportos járgány, ez inkább ár-érték arányban verhetetlen, jól vezethető modell.

A listán helyet kapott még a Renault városi kisautója is, amely közel 400 kilométeres hatótávolsággal rendelkezik. Ez azonban főként azoknak lehet jó választás, akik városi utazáshoz keresnek egy teljes mértékben elektromos kocsit. A Renault Zoé egy nagyon stílusos és trendi darab, ahol a belső tér meglepően tágas, köszönhetően az ügyes tervezésnek. Érdekes tény, hogy az Európában eladott városi autók közül minden ötödik ez a típus, így mondhatni, hogy az egyik legkedveltebb fajta, ami jelenleg a piacon található.

Az elektromos triciklik

A három- és négykerekűek szintén lehetnek elektromosak. Ezek a kivitelek biztos megoldást jelentenek olyanoknak, akik nem akarnak már autóval közlekedni, két keréken pedig biztonságban érzik magukat. Ha egy igazán stabil, könnyen kezelhető és hatékony eszközt keresünk, akkor talán a tricikli lesz a legjobb megoldás. Ott van például a Ztech ZT-15D, amely egy 35-45 km megtételére alkalmas jármű. Maximális sebessége 25 km/h, terhelhetősége pedig 180 kg. Maga a jármű 103 kg, így nem egy könnyű modellről van szó, ez azonban a felszereltségének is köszönhető. Van hozzá töltő, világítás, féklámpa, kürt, tolató, tükrök, kosűr, 3 fokozatos sebesség kapcsoló egyaránt.

Az elektromos tricikli forgalmazásával foglalkozó webáruházak számos lehetőséget kínálnak arra, hogy egy igazán megbízható és minőségi járgányt szerezzünk be. Nagy előnyük, hogy hatékonyak, kényelmes utazást tesznek lehetővé, könnyen lehet őket kezelni és nem utolsó sorban környezetbarátok is egyben. Remek választás továbbá időseknek, mozgássérülteknek, esetleg gyengébb egyensúlyérzékkel rendelkezőknek, akiknek olyan eszközre van szükségük, amely megbízható.

Összegezve

Elmondható tehát, hogy bármilyen elektromos eszköz mellett is döntünk, garantáltan elégedettek leszünk. Nem kell állandóan tankolásért fizetni, csak a töltöttséget kell figyelni. Emellett környezetbarát járművekről van szó, amelyekkel könnyen tehetünk a jövőnkért.

Kapcsolódó cikkek

A leghasznosabb elektromos járművek, amiket bárki használatba tud venni

A leghasznosabb elektromos járművek, amiket bárki használatba tud venni

Gondoltad volna, hogy mennyi hasznos környezetbarát jármű áll rendelkezésedre? Az elektromos triciklik mellett autókat is vásárolhatsz. Mutatjuk őket!